Energielabel woning

Uw EPA-label eenvoudig en vakkundig geregeld door een gecertificeerd Energielabel adviseur.

Vanaf € 220,- een energielabel? Vraag een energielabel op tijd aan voor uw verkoop of verhuur woning. Vul onderstaand uw postcode en huisnummer in en u krijgt een vrijblijvende offerte.

Laagste prijsgarantie!

Voor de regio’s binnen ons werkgebied bieden wij de laagste prijsgarantie. 

Vraag naar de voorwaarden.

Flexibele tijden (ook in de avonden en weekenden).

Spoed? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Werkgebied in regio’s  Breda, Den Bosch, Oosterhout en omstreken.

 Welke service leveren we

EPA-label afgeven voor bestaande woningen

EPA staat voor Energie Prestatie Advies.

Voor verkoop, verhuur of een verduurzaming hypotheek van een woning is een energielabel verplicht.

Ter voorbereiding van het huisbezoek vragen wij u altijd de nodige documenten klaar te leggen. Om aan de ISSO 82.1 en BRL 9500 W/b te voldoen moeten de juiste documenten worden verzameld. U bent als trotse eigenaar het beste op de hoogte van elke maatregel of verduurzaming die heeft plaatsgevonden in uw woning. Wij vragen dan ook de nodige informatie aan te leveren. 

Lukt dit niet? Omdat er geen tekeningen/vergunningen of facturen meer aanwezig zijn?  Geen zorgen we kunnen nog steeds een EPA label afgeven. 

Wij vragen alle beschikbare documenten op bij het bouwarchief of gemeente.  Aan het opvragen van bouwtekeningen kunnen kosten verbonden zijn. We bespreken dit vooraf met u. 

 

Verduurzamingslening of hypotheek

Op dit moment is het verduurzamen van een woning een goede investering. Uw huis wordt comfortabeler. De energiekosten worden minder en uw huis stijgt in waarde.

Wilt u een EPA-label ten behoeve van een verduurzamingslening? Nadat het energielabel is opgesteld kunnen we verschillende scenario’s aan verbeteringen invoeren. Daarmee heeft u snel een overzicht in opties. Binnen 2 jaar na afgifte van het energielabel kunnen deze verbeteringen worden aangepast tegen een vergoeding van 60 euro excl. btw. (Na 2 jaar zal er een nieuw huisbezoek nodig zijn).  

 

 Wat kan ik voor u betekenen?

Even voorstellen

Mijn naam is Marc de Nijs, eigenaar van De Nijs Beheer en Onderhoud. Met passie voor het vak in verduurzamen van woningen houd ik graag alle trends en ontwikkelingen bij.

Door mijn jarenlange ervaring met gebouwenbeheer kan ik een vakkundig advies geven op het gebied van verduurzamen van uw woning. Daarnaast kan ik een energielabel voor uw verkoop- of verhuurwoning afgeven. 

 Zo eenvoudig geregeld

1 Contactgegevens

Vul uw contactgegevens in. En het adres waar het label voor moet worden afgegeven.

2 Ontvangstbevestiging

U ontvangt direct een ontvangstbevestiging. Binnen 24 uur neem ik contact met u op om een afspraak te maken in uw woning.

3 Energielabel

Binnen 2 werkdagen na het bezoek aan uw woning ontvangt u een e-mail met de factuur. Na betaling kunt u direct eenvoudig het EPA-label downloaden. Het EPA-label wordt geregistreerd bij de overheid. 

 Energielabel voor uw woning.

Energielabel of maatwerk

Vanaf € 220 incl. btw kan ik binnen de regio’s Breda, Den Bosch, Oosterhout en omstreken snel en vakkundig een energielabel of maatwerk advies voor u opstellen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Check de geldigheid en letter van het energielabel

Marc de Nijs
De Nijs Beheer en Onderhoud
Energielabel Adviseur

Contact:

I

KvK 83645837